onsdag 30. mai 2007

Svartoren 29.mai 2007


I lengre tid har jeg og Rune drømt om en kano for lettere å komme oss til bortgjemte plasser i skauen. På ren impuls la vi inn ett skambud på en oppblåsbar kajakk på nettet og fikk tilslaget på 504 kroner. Hentet kajakken på posten, spiste middag og pakket bilen med kajakk og fluestang.
Dro opp til Svartoren, som er ett smalt men langt vann i Enebakk. Greit å ikke padle på ett stort vann i tilfelle kajakken kun var ett leketøy.
Vel fremme ble kajakken blåst opp med en medfølgende pumpe på 10 minutter. Dessverre lakk det luft fra den ene sømmen, men det var veldig lite så jeg hev den på vannet og padlet innover.
Kajakken fløt høyt i vannet og var ett lett bytte for vinden. Vanskelig å holde rett kurs og tungt å padle. Ikke noe for lengre turer, men stødig var den.
Kastet litt på vak og fikk en liten ørretpinne. Padlet hjem etter en times tid med litt blandede følelser. Skulle ønske den ikke var så tung å padle og ikke vinglet så mye. Tror også det blir trangt for to voksne i denne, selv om den har to avtakbare seter. Men for 300 kroner hver regner jeg det som ett godt kjøp tross alt.


Ingen kommentarer: