lørdag 19. mai 2007

Østmarka 18 mai 2007

I lang tid hadde jeg og Tore hatt planer om å få til en tur i skauen med ungene, og tjangsen bød seg når 17 mai havnet på en torsdag, og 18 mai ble en innklemt fredag. Spredde ryktet til diverse fedre som skulle komme etter jobben på fredag.
Men værvaslinga satte en stopper for telttur, og dermed ble det jeg, Mads, Tore, Martin og Mika som tuslet innover fra Krokhol mot spennende ørretvann i Østmarka.
Vi dro først til Abortjern som er ett lite vann en haltimes marsj fra golfbanen. I motsetning til vannets navn, har jeg bare fått ørret her, og håpet var at årets førstereisgutt, Mika skulle få sin første fisk på sin første fisketur. Stenger ble rigget og før noen rakk å summe seg hadde Mika fått ørret på kroken. Ikke værst :-)
Vi fisket og koste oss en liten time før vi gikk videre til Tretjerna for mere fisking. Heldigvis er det ikke langt mellom vannene, og etter 10 minutter var vi fremme. Vi rigget camp, med gapahuk og bål. Nå var gutta sultne, og pølser og marsmellows gikk ned på høykant. Innimellom små regnbyger ble det fisking og lek. Gutta koste seg i skogen, og det er medregnet meg og Tore.
Større mengder regn var varslet fra 18.00, så vi pakket leiren og tuslet tilbake til bilen.

Takk for en super tur alle sammen.

Ingen kommentarer: